Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΟΡΝΕ!

Υλικα

-1 Φυλλο σφολιατας
-βουτυρο
-1 σαντιγυ
-1 κρεμα στιγμης βανιλια
-1 κουπα νερο
-1,5 κουπα ζαχαρη
-1 κουτ σ γλυκοζη
-λιγο ινδοκαρυδο,αμυγδαλο φιλε, κουβερτουρα ή τρουφα


...επειδη δεν ηθελα να αγορασω μεταλικα χωνακια για τα κορνε,πηρα χαρτονι και τα εκανα χωνακια και τα εντυσα με αλουμινοχαρτο

βουτυρωσα ενα-ενα τα κορνε και πηρα 1 τεμαχιο αγοραστης  σφολιατας  και το εκοψα λωριδες και τα τυλιξα σα σπιραλ!ξανα βουτυρωσα απο πανω!
τα εψησα στους 180 βαθμους για κανενα 20 λεπτα και τα αφησα να κρυωσουν.τα ξεφορμαρα κρυα απο τα χωνακια...(τα οποια ξανα χρησιμοποιουνται)

ετοιμασα σιροπι(1 κουπα νερο,1,5 κουπα χαζαρη, 1 κ σ γλυκοζη και λιγο λεμονι) και τασιροπιασα  παιρνωντας καθε κορνε με το χερι ,τα βουτουσα ισα ισα να βραχουν και τα απλωσα σε 1 ταψι!

εκανα 1 κρεμα με 1 σαντιγυ και κρεμα σιτγμης με γευση βανιλια!τα γεμισα με ...κορνε και εβαλα πανω ινδοκαρυδο  και κουβερτουρα!

7 σχόλια:

  1. Τελεια και πανευκολα!!!!Ευχαριστουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσο εύκολα γίνονται αυτά;;!!Δεν το ήξερα,και είναι η αδυναμία του άνδρα μου!!!Θα το κάνω!!!Σ'ευχαριστώ γλυκιά μου!φιλάκια και καλή σου εβδομάδα!!!Τα πλεκτά σου πανέμορφα επίσης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που πήγε το δικό μου σχόλιο;; Ξαναγράφω: Τέλεια!!!Θα το κάνω για τον άνδρα μου που τρελαίνεται για τα κορνεδάκια!!!φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φανη...φαινεται δυσκολο αλλα δεν ειναι!!να στε καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή